Software Ontwikkeling

Door onze efficiënte werkmethode bouwen klanten al jaren nieuwe maatwerk software applicaties met RVB Digital. Onze expertise ligt bij API koppelingen, apps, cloud-omgevingen en het ontwikkelen van software voor chips. Zo kunnen we uw project de volledig kennis en aandacht geven die het nodig heeft.

Onze missie is om onze zakelijke en technische expertise te gebruiken om geweldige software te bouwen die problemen oplost en ideeën tot leven brengt. Onze softwareontwikkelingsteams over de gehele wereld leveren gebruiksvriendelijke oplossingen die uw teams graag zullen gebruiken.

RVB Digital werkt samen met bedrijven die willen werken met de beste software-engineers, we zullen uw bedrijf uitdagen en we zijn niet bang om vragen te stellen die nodig zijn om het product te krijgen waar het moet zijn. Omdat wij deze adviserende rol aannemen, is er een kleinere kans dat het project onverwachts een grote uitloop krijgt.

Veel bedrijven die in deze sector werken hebben als businessmodel dat ze de software-code en hardware schema’s niet met uw bedrijf delen. Dit betekend dat uw bedrijf altijd naar hun moet gaan als er een aanpassing aan het product gedaan moet worden. Op deze manier lijken deze bedrijven in het begin vaak voordelig maar is het een blijvende kostenpost.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en terug komen omdat ze dat willen en niet omdat ze dat moeten. Van ons krijg je daarom alles wat tijdens de ontwikkeling wordt gemaakt, tenzij dit anders expliciet wordt besproken.

Over ons proces

Ons proces is gebasseerd op ervaring met zowel hardware als software ontwikkeling. Het proces wat hierboven beschreven staat zorgt voor een flexibele manier van opleveren, zonder onnodige kosten.

 

  • Verschillende werkmethodes in één team.
  • Gemakkelijk splitsen van hardware en software.
  • Snelste resultaat met weinig overhead.
  • Multidisciplinaire teams.

Bel ons:

06-38286212

Succes verhalen

Remote asset tracking - Hoogwaardige producten

Een end-to-end monitor voor hoogwaardige producten die erg gevoelig zijn voor trillingen, water of radiatie bijvoorbeeld. In samenwerking met een leverancier is dit product tot stand gebracht en wordt het actief gebruikt in "freight tracking".

Milieu-monitoringsysteem voor booreilanden

Grootschalig monitoringssysteem voor boorplatformen. Verzameld modulair de gegevens van verschillende sensoren (CO2, N2 etc.) via een LoRa gateway en zet deze door naar een cloud-omgeving waar analyses gedaan kunnen worden.

Sentimentanalyses van aandelenkoersen API

Verzameld geautomatiseerd menselijke interacties op het internet over bepaalde aandelen en bepaald aan de hand van een sentimentanalyse of het aandeel positief door het publiek wordt benaderd. Via een API kan het gemakkelijk gekoppeld worden.

Software Ontwikkeling

Veel gestelde vragen over Software. Zit je vraag er niet bij? Neem gerust contact op!

Wat kan RVB Digital?

Advies

RVB Digital kan advies geven bij alle fases die uw product meemaakt. Zo kunnen wij in het begin de technische mogelijkheden en technische moeilijkheden bespreken en hier een plan van aanpak voor maken. Ook kan RVB Digital tijdens de ontwerpfase advies geven op component niveau.

Een snel concept

Heeft u snel een werkbaar concept nodig dat gegarandeerd uw potentiele klanten tevreden maakt? Of heeft u een IoT concept nodig voor subsidie aanvraag of voor `angel`-investeerders? RVB Digital kan voor u snel een prachtig concept ontwikkelen die de technische haalbaarheid van uw product bevestigd.

Oplossingen die schaalbaar zijn

RVB Digital heeft maatwerk producten ontwikkeld waar op dit moment 10.000+ gebruikers van gebruik maken. 

Waar kan RVB Digital mee helpen?

Met wat we kunnen. Kostenanalyse maken, teamrollen vaststellen, roadmaps maken. Het definiëren van bedrijfsdoelen, belangrijkste bedrijfswaarden, doelgebruikers, belangrijkste kenmerken, prioriteiten stellen. We kunnen vergelijkbare projecten die al actief zijn op de markt vinden om tegen te benchmarken. We kunnen uw bedrijf helpen met het ontwikkelen van een nieuw product, of het verder ontwikkelen van een bestaand product.

We adviseren onze klanten ook graag op het gebied van budgettering, planning, risicobeheer en het creëren van businessmodellen.

Hoe kan ik met RVB Digital een product ontwikkelen?

Als u of uw bedrijf een idee heeft, neem dan contact met ons op via ons online formulier, e-mail of telefoon. Mocht de ontwikkeling geschikt zijn voor RVB Digital, dan zullen we een meeting voorstellen. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk informatie over het idee voorbereidt, het zal de meeting soepeler maken en de verdere samenwerking ten goede komen.

Wat is beter, een smartphone applicatie of webapplicatie?

Beide hebben hun voordelen en gebreken. Mobiele applicaties zijn zeker duurder, maar kunnen u veel meer mogelijkheden bieden voor het verzamelen van gegevens en het genereren van inkomsten dan webapplicaties. Progressive Web Apps zijn een goed compromis tussen een mobiele applicatie en een webapplicatie. Maar onthoud dat je vroeg of laat zowel een mobiele als een webapplicatie nodig hebt en wanneer dat moment komt, zijn we er ook voor je.

Ik wil betrokken zijn in het ontwikkelingsproces, kan dat?

Natuurlijk! We willen dat je er 100% zeker van zijn dat je het product ontvangt dat je wenst. Vanaf de planningsfase tot elke voltooide versie nodigen wij u uit om ons werk te evalueren en te verbeteren. Onze filosofie is om met de klant samen te werken, niet alleen taken af te ronden. We staan altijd klaar om te luisteren en te communiceren.

Neem contact op

Marijnenstraat 32, 5491 CT, Sint-Oedenrode

0638286212