Over ons

Wij zijn een ontwikkelingsbedrijf met expertise in de IoT en een unieke werkwijze.

RVB Digital helpt uw bedrijf met keuzes maken in de Internet of Things markt. Ons doel is uw bedrijf te adviseren of uit te breiden met een succesvol en ervaren team. Onze werkwijze sluit aan bij Agile/SCRUM methodiek en kan hier feilloos aan geïmplementeerd worden.

Wij zijn RVB Digital.

Unieke strategie met succes.

Bij Internet Of Things komt het eigenlijk nooit voor dat je het gehele project kunt doen met één engineer. Bij bijna alle IoT projecten is er op zijn minst het volgende nodig: hardware (elektronica),  firmware software, cloud software en uiteindelijk om te schalen ook een cloud architectuur.

Met onze vernieuwende methode kunnen wij ervoor zorgen dat je dit op een betaalbare manier opgelosd. Benieuwd naar onze werkwijze?

Onze waardes en doelen

9

Agile innovatie brengen binnen de IoT markt.

Onze “Start less, Finish more” stategie zorgt voor een snelle time-to-market van uw product. Onze producten worden altijd via een MVP(Minimal Viable Product) methodiek ontwikkeld.

9

Wereldwijd onze krachten en kennis bundelen

Door een dynamisch team te hebben kun je snel kennis en ervaring vergaren. Daarom werken wij veel met offshore engineers.

9

Van nieuwe ontwikkelingen een succes maken

Wij vinden dat producten een snelle time-to-market moeten hebben. Dit is de meeste effectieve manier om uw product te ontwikkelen en aan te passen aan de vraag van de markt. 

Jaar opgericht

Succesvolle producten

The value is in what gets used, not in what gets built.

Kris Gale – Clover Health (previously was at Yammer)

Neem contact op

Marijnenstraat 32, 5491 CT, Sint-Oedenrode

0638286212