C# programmeur

Is uw bedrijf op zoek naar iemand die snel uw C# applicatie kan programmeren? Heeft uw bedrijf iemand nodig met veel ervaring in C# in een technische omgeving? Een stukje software om belangrijke data te verzamelen of te organiseren?

C# programmeur

Opzoek naar een C# programmeur voor uw project/software?

 

Wat is C#?

C# is een open source, “simpele”, moderne, flexibele en veelzijdige programmeertaal die ontwikkeld door Microsoft in 2001.

Als je kijkt naar de geschiedenis van programmeertalen, was elke programmeertaal ontworpen met als doel een specifiek probleem op te lossen. Een goed voorbeeld hiervan is “Unix Shell Script”, een taal die specifiek gemaakt is om data te kunnen manipuleren op Linux systemen.

C# is een taal die geen specifiek doel heeft, het is ontworpen om rekening te houden met de behoeften van bedrijven en ondernemingen. C# is ontworpen voor bedrijven om allerlei soorten software te maken met behulp van maar één programmeertaal.

De syntax van C# is beïnvloed door C++, Java, Pascal en een aantal andere talen die (relatief) gemakkelijk zijn. Door de goed ontworpen syntax van C# zorgt dit voor simpele en gestructureerde manier van programmeren.

Tegenwoordig is C# één van de grootste en meeste actieve programmeertalen. Dit zorgt ervoor dat het erg goed wordt ondersteunt en de software erg snel kan draaien. C# wordt voornamelijk gebruikt op Microsoft Windows, maar is tegenwoordig een cross-platform programmeertaal. Cross-platform wil zeggen dat de taal op meerdere besturingssystemen kan draaien. Bijvoorbeeld op Linux, Android en IOS.

Arduino met randapparatuur
Arduino met randapparatuur

Wat kan een C# programmeur?

C# is ontworpen voor bedrijven om allerlei soorten software te maken met behulp van maar één programmeertaal, een C# programmeur kan dus erg breed ingezet worden.

Alhoewel dit voor de taal volledig waar is, is een C# programmeur altijd wel “gespecialiseerd” in een aantal onderdelen. De reden waarom C# programmeurs zich moeten specialiseren is omdat C# simpelweg te veel kan om goed in alle onderdelen te zijn.

Ik heb kennis van de volgende onderwerpen in combinatie met C#:

  • (Web) scraping
  • Automatisering
  • Multi-threading
  • Cross-platform
  • Microsoft Office automatisering/tools
  • IoT/Hardware/Embedded (NFC readers, scanners, printers etc.)
  • Cross-platform
  • Web development

Wat is mijn ervaring?

Op mijn twaalfde ben ik begonnen met programmeren in VB6, dit is een oude voorganger van het .NET platform. Hierna ben ik overgestapt op C#.net en heb hier veel applicaties in gemaakt. Van complete frameworks tot snelle kleine applicaties. Ik vind C# een erg fijne programmeertaal omdat je in relatief weinig tijd, iets enorm complex kunt neerzetten. Ook is de naadloze samenwerking met andere Microsoft software erg fijn.

Tijdens mijn school periode heb ik ook erg veel met C# geprogrammeerd, hier heb ik voornamelijk structuren geleerd die mij efficiënter laten programmeren.

Arduino met randapparatuur

Neem contact met mij op

Denk u wat aan mij te hebben? Stuur dan gerust een e-mail of bel mij!

RvB Digital

RvB Digital | Software - Embedded Software - Arduino - Freelancer

 

Molendijk-Noord 95, 5482 WX Schijndel, Nederland

VIA E-MAIL

Schijf mij een E-mail

[email protected]

BEL MIJ

Altijd bereikbaar.

0638286212

RVB DIGITAL

Openingstijden:

Maandag:08:00-21:00
Dinsdag:08:00-21:00
Woensdag:08:00-21:00
Donderdag:08:00-21:00
Vrijdag:08:00-21:00
Zaterdag:9:30-19:30
Zondag:9:30-19:30