Arduino programmeur

Op zoek naar een bedrijf met tientallen jaren ervaring in het maken van Arduino projecten? Zoekt u een bedrijf dat advies kan geven over de aanpak van uw nieuwe product? Of op zoek naar een Arduino programmeur die snel uw product kan ontwikkelen?

Arduino is de meest gebruikte microcontroller voor hobbyisten. Een microcontroller is eigenlijk een hele kleine computer die gebruikt kan worden om elektronica aan te sturen, of te communiceren met bijvoorbeeld het internet.

De Arduino is zo bekend geworden omdat het één van de goedkoopste microcontrollers is waarmee je heel gemakkelijk en snel een prototype van een project kunt maken. U wilt bijvoorbeeld een mini-kas automatiseren met lampen en een hittemat, zodat uw stekjes in de meest perfecte omstandigheden kunnen groeien.

Om dit te automatiseren moet u iets van intelligentie toevoegen. Een Arduino is dan de perfecte oplossing, een ervaren programmeur heeft dit namelijk in een klein middagje werkend.

Naarmate de Arduino steeds bekender werd, kon je er ook steeds complexere toepassingen voor maken. Op dit moment is de Arduino zó ver uitgebreid dat je er complete CNC-banken en 3D printers mee kunt maken. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken waar een microcontroller in zit, kan met de Arduino IDE geprogrammeerd worden.

Over ons proces

Ons proces is gebasseerd op ervaring met zowel hardware als software ontwikkeling. Het proces wat hierboven beschreven staat zorgt voor een flexibele manier van opleveren, zonder onnodige kosten.

 

  • Verschillende werkmethodes in één team.
  • Gemakkelijk splitsen van hardware en software.
  • Snelste resultaat met weinig overhead.
  • Multidisciplinaire teams.

Bel ons:

06-38286212

Succes verhalen

Remote asset tracking - Hoogwaardige producten

Een end-to-end monitor voor hoogwaardige producten die erg gevoelig zijn voor trillingen, water of radiatie bijvoorbeeld. In samenwerking met een leverancier is dit product tot stand gebracht en wordt het actief gebruikt in “freight tracking”.

Milieu-monitoringsysteem voor booreilanden

Grootschalig monitoringssysteem voor boorplatformen. Verzameld modulair de gegevens van verschillende sensoren (CO2, N2 etc.) via een LoRa gateway en zet deze door naar een cloud-omgeving waar analyses gedaan kunnen worden.

Sentimentanalyses van aandelenkoersen API

Verzameld geautomatiseerd menselijke interacties op het internet over bepaalde aandelen en bepaald aan de hand van een sentimentanalyse of het aandeel positief door het publiek wordt benaderd. Via een API kan het gemakkelijk gekoppeld worden.

Arduino ontwikkeling

Veel gestelde vragen over Arduino ontwikkelingen. Zit je vraag er niet bij? Neem gerust contact op!

Wat is een Arduino programmeur?

Arduino’s worden gebruikt om een verbintenis te maken tussen hardware en software. Een Arduino programmeur heeft dus kennis van meerdere disciplines. Je kunt ze het beste zien als een “hybride” programmeur, enerzijds sterk in software, anderzijds veel kennis van techniek en elektronica. Ze zijn de perfecte vaklui om snel een nieuw winstgevend product op de markt te brengen.

Wat kan RVB Digital?

Advies

RVB Digital kan advies geven bij alle fases die uw product meemaakt. Zo kunnen wij in het begin de technische mogelijkheden en technische moeilijkheden bespreken en hier een plan van aanpak voor maken. Ook kan RVB Digital tijdens de ontwerpfase advies geven op component niveau.

Een snel concept

Heeft u snel een werkbaar concept nodig dat gegarandeerd uw potentiele klanten tevreden maakt? Of heeft u een IoT concept nodig voor subsidie aanvraag of voor `angel`-investeerders? RVB Digital kan voor u snel een prachtig concept ontwikkelen die de technische haalbaarheid van uw product bevestigd.

Van printplaat tot productie

Al een concept gemaakt en klaar voor het echte werk? RVB Digital kan samen met uw designers werken om een productie-ready product te maken dat voldoet aan al uw eisen.

Met welke microchips heeft RVB Digital ervaring?

We hebben ervaring met verschillende microcontrollers. Zo hebben wij veel opdrachten voldaan met een ESP32. Dit zijn krachtige microcontrollers waar al standaard randapparatuur op zit zoals: WiFi, Low Power Bluetooth, I2C, I2S. Ook hebben deze chips een behoorlijk geheugen. Dit kan makkelijk zijn voor bijvoorbeeld “messaging protocols” zoals MQTT. Deze protocollen worden gebruikt voor het communiceren tussen microncontrollers en computers/servers.
Daarnaast hebben wij natuurlijk veel ervaring met Arduino’s en Raspberry Pi’s. Arduino’s en Raspberry Pi’s worden over het algemeen voor kleine hobby projecten gebruikt. Wij gebruiken ze vaak voor snelle prototypes te maken, om het later over te zetten naar een andere microcontroller.
Ook hebben wij ervaring met ARM Cortex microcontrollers zoals de STM32. Dit zijn de microchips die vaak worden gebruikt in complexe professionele projecten waar de oplage hoog is.

Hoeveel kost een Arduino programmeur

Wij krijgen vaak de vraag hoeveel een Arduino programmeur kost. Op dit moment is er een schaarste aan kennis wat ervoor zorgt dat er maar weinig Arduino programmeurs beschikbaar zijn. Dit zie je jammer genoeg ook in de kosten terug. Een goede Arduino programmeur vraagt tussen de €60 en €150 euro per uur. Dit verschilt natuurlijk enorm met welke kennis de programmeur nodig heeft.

Er zijn genoeg mensen die Arduino projectjes hobbymatig oppakken. Helaas leveren deze hobbyisten niet de kwaliteit waar je naar op zoek bent.

Neem contact op

Marijnenstraat 32, 5491 CT, Sint-Oedenrode

0638286212