Arduino programmeur

Bent u op zoek naar iemand die uw bedrijf kan helpen bij een Arduino project?
Zoekt u iemand die advies kan geven over uw project met Arduino’s?
Bent u een bedrijf en wilt u een Arduino prototype?
Dan bent u bij mij bij het juiste adres!

Wat is een Arduino programmeur?

Arduino is de meest gebruikte microcontroller voor hobbyisten. Een microcontroller is eigenlijk een hele kleine computer die gebruikt kan worden om elektronica aan te sturen, of te communiceren met bijvoorbeeld het internet.

De Arduino is zo bekend geworden omdat het één van de goedkoopste microcontrollers is waarmee je heel gemakkelijk en snel een prototype van een project kunt maken. U wilt bijvoorbeeld een mini-kas automatiseren met lampen en een hittemat, zodat uw stekjes in de meest perfecte omstandigheden kunnen groeien. Om dit te automatiseren moet u iets van intelligentie toevoegen. Een Arduino is dan de perfecte oplossing, een ervaren programmeur heeft dit namelijk in een klein middagje werkend.

Naarmate de Arduino steeds bekender werd, kon je er ook steeds complexere toepassingen voor maken. Op dit moment is de Arduino zó ver uitgebreid dat je er complete CNC-banken en 3D printers mee kunt maken. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken waar een microcontroller in zit, kan met de Arduino IDE geprogrammeerd worden.

 

Arduino met randapparatuur
Arduino met randapparatuur

Wat is mijn ervaring?

Vanaf mijn twaalfde heb ik ervaring met programmeren en op mijn veertiende heb ik mijn eerste project met een Arduino afgerond.

Dit was een lampje dat automatisch aan ging als ik met mijn mobiel via bluetooth mijzelf koppelde aan het lampje. Dit lampje heeft op de kamer van mijn ouders gestaan, zo kon ik hun laten weten of ik na een feestje op tijd thuis was, zonder hen wakker te hoeven maken.

Natuurlijk heb ik als puber, hierna de bluetooth module vervangen door een wifi module die gekoppeld was aan het netwerk. Hierdoor kon ik het lampje aanzetten wanneer ik niet thuis was, zodat ik langer op het feestje kon blijven. Hier kwamen mijn ouders natuurlijk ook weer achter, waardoor het project in de prullenbak belandde.

Daarnaast heb ik nog véél meer hobby projecten voldaan, je kunt hier meer over lezen op de “over mij” pagina.

Ook heb ik de studie Mechatronica gedaan op het MBO, deze studie heeft voornamelijk mij voornamelijk geïnteresseerd om meer te doen met microcontrollers. De extra elektronica en mechanica lessen, stelde mij instaat om ook de afwerking wat mooier te maken.

Hierna heb ik de studie ICT & Technology gedaan, hier werd ik opgeleid als embedded engineer. Deze studie was voor mij een enorm genot om te doen, de gehele studie voelt voor mij als een grote hobby tijd.

Ook heb ik bij enorm veel bedrijven stage gelopen. Denk bijvoorbeeld aan ASML, Actemium en prodrive. Deze bedrijven hebben mij geleerd om professioneel projecten te maken met microcontrollers.

Als laatste, ik werk momenteel als Embedded Engineer bij Heliox, Heliox is een bedrijf dat zich specialiseert in snelladers voor bussen en andere voertuigen. Ik werk hier voornamelijk met Embedded Linux systemen, een soort van volwassen broertje van de Arduino.

Zoekt u een Arduino programmeur?

Bent u opzoek naar een Arduino programmeur? Dan bent u bij RvB Digitaal aan het juiste adres! Door mijn brede ervaring met microcontrollers en Arduino in het specifiek, kan ik vaak erg vlug en efficiënt uw code schrijven.
Ook heb ik als voordeel dat ik ongeveer elke module die je kunt kopen in mijn bezit heb. Hierdoor hoef ik niet op locatie te komen werken, dit scheelt enorm veel tijd en natuurlijk geld!

Ik ben erg gepassioneerd en vindt het ook niet erg om in de weekenden te werken aan Arduino projecten.

Arduino met randapparatuur
Arduino met randapparatuur

Wat kost een Arduino programmeur?

Op dit moment werk ik het meeste met bedrijven. Het heeft mijn voorkeur om met het bedrijf een vaste prijs af te stellen. Een vaste prijs heeft voor bedrijven het voordeel dat ze niet het risico lopen wanneer het werk meer uren kost, dat is dan mijn probleem.

Het is ook mogelijk dat bedrijven mijn uren voor een bepaalde periode afkopen. Dit kan erg voordelig zijn voor grotere projecten waar ik niet als enige aan het project werk, of waar in een latere periode veel aanpassingen bij kunnen komen.

 

Arduino diensten

Waar kunt u mij allemaal voor inhuren?

Freelance Arduino developer

Allereerst ben ik natuurlijk gewoon een programmeur die erg veel ervaring heeft met Arduino en de Arduino IDE. Dus bent u opzoek naar iemand voor uw arduino project en staat het niet specifiek in deze diensten? Neem gewoon even contact met mij op! We kunnen altijd kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kleine projecten

Bent u bezig met uw huis te automatiseren? Heeft uw hobby brouwerij een koelkast nodig die op een bepaalde temperatuur blijft? Heeft u een gek idee en wilt u gewoon eens kijken of het wat kan worden? Dit zijn kleine projecten die ik als programmeur voor u kan doen.

Grote projecten

Heeft u een bedrijf in slimme prullenbakken? Of heeft u een bedrijf waar automatisering nuttig kan zijn? Ik sta altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en ben zeker bereidt om uw product te leren en het te verbeteren met microcontrollers!

Code opschonen

Als u een groot project heeft, of een project heeft waar veel verschillende mensen aan hebben gewerkt, dan kan het zijn dat de code slecht wordt en dat het steeds meer tijd kost om updates aan te brengen, dit noemt men “code rot”. Ik ben bekend met UML diagrammen en programmeerstandaarden en kan uw code weer nieuw leven inblazen!

Programmeren op afstand

Omdat ik veel elektronica heb, is het mogelijk dat ik uw project op afstand programmeer. Dit heeft als voordeel dat ik geen rijkosten hoef te rekenen en dat het product sneller klaar kan zijn.

Advies nodig?

Heeft u een idee over een elektronisch project en bent u benieuwd hoeveel werk en tijd dit idee kost? Of zoekt u gewoon iemand die verstand heeft van ondernemen, start-ups en elektronica/microcontrollers? Dan bent u bij mij bij het juiste adres! Ik heb meerdere start-ups geholpen met dingen zoals buitenlandse inhuurkrachten en technische requirements op te stellen.

Uw Arduino project klaar maken voor de professionele wereld.

U heeft een prototype waarvan u zeker weet dat het de volgende hype wordt. Maar het product is nog niet verkoopbaar omdat het nog in de prototype/proof of concept fase zit? Dan kan ik u helpen met het professionaliseren van uw product. Door mijn netwerk en kennis kan ik goed advies geven over hoe u uw project klaar maakt voor de professionele wereld. Ook kan ik uw bedrijf helpen met het vinden van tijdelijk personeel en kan ik uw bedrijf natuurlijk helpen met de code!

Arduino met randapparatuur

Neem contact met mij op

Denk u wat aan mij te hebben? Stuur dan gerust een e-mail of bel mij!

RvB Digital

RvB Digital | Software - Embedded Software - Arduino - Freelancer

 

Molendijk-Noord 95, 5482 WX Schijndel, Nederland

VIA E-MAIL

Schijf mij een E-mail

[email protected]

BEL MIJ

Altijd bereikbaar.

0638286212

RVB DIGITAL

Openingstijden:

Maandag:08:00-21:00
Dinsdag:08:00-21:00
Woensdag:08:00-21:00
Donderdag:08:00-21:00
Vrijdag:08:00-21:00
Zaterdag:9:30-19:30
Zondag:9:30-19:30